Studenten

Åååh, lovely pics. Inte så mycket ordningplockande för tillfället. Sitter och tittar på studentenkort. Tänker på alla framtidsplaner. Får en klump i magen. Är nöjd men längtar ändå bort. Studenten var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Att se sig själv skina på varenda kort. Att tänka tillbaka och minnas dagen.
Nu sitter jag här med snö fallandes utanför mitt fönster. Jag är inte i Australien, inte i Asien. Jag har själv valt det. Det är nog det tuffaste att inse, att valet var alldeles helt mitt. Men att jag lät andra påverka mig. Jag skulle kunna resa över sommaren, men att det inte är samma sak. Att jag kommer kunna ta 4 v sammanhängande semester och resa då.
Det hjälper dock inte så mycket när snön faller och jag helst av allt vill vara på andra sidan jorden nu. Egentligen ångrar jag mig inte. Men ibland, när jag ser statusuppdateringar från folk på andra sidan jorden. När man läser bloggar från barndomskompisar som precis tagit dykarcert i Australien. Ja, då längtar jag och känner ett styng av ånger.

Long time ago

Bloggen är lite underprioriterad, jag har haft så sjukt mycket att göra men inget direkt att skriva om här. Igår hade vi tenta vilket innebär att vi nu är mitt imellan två moment och denna helgen ägnas inte åt något som helst plugg.
Dagen idag har tillbringats på stan med shopping. Örhängen, linne, tights, skärp och provning av 1000 000 bh:ar utan att köpa en enda. Igår hade vi drinkkväll och det var ruggigt trevligt, åt taccos och drack drinkar. Blev väldigt lugnt dock eftersom det väntar utgång ikväll. Och den är jag taggad för. Innan dess middag ute med 5 tjejer, jag tror det blir ypperligt trevligt. Under drinkkvällen ringde Bella och berättade att hon kommer hit i maj,och jag längtar redan. Bästa grannen ever. Så skönt med nån som inte bara pratar utan verkligen kommer hit.
Nu ska jag städa som en gnu, ser minst sagt förjävligt ut här hemma och om 2 timmar ska jag dra mig, jag älskar när livet är såhär! Bellas svenska hits lista spelas på hög volym för att ge mig lite extra ork.

Gomorron

Dagen gryr, solen skiner, 15 centimeter snö har fallit över natten och den hyllade våren är här men ändå inte här.
Solen skiner och det är mars, så då borde ju i teorin också våren ha kommit.
-9.3 grader på balkongen, intill våran husvägg vilket innebär omkring -11/-12 när man går utanför det trygga hemmet.
Det blir till att ta på sig mycket kläder!

Ska snart på en tingsrättsförhandling. Det lockade inte när jag låg där i min säng men nu är jag uppe och ödet känns lite lättare att bära. Har snart druckit upp mitt te och då är det dags till att ta tag i livet, på med kläder, lite smink och ladda energi.

Så, gomorron världen, villket underbar dag!


Designen

Jag har ju exprimenterat lite, och lärt mig lite, men tycker inte den är fin. så någon gång mer när jag egentligen borde plugga men inte riktigt orkar ska jag fixa färdigt den. Nu blir det träning istället :D

Vår, vinter, snö....

I lördags var det vår.
I söndags var det vinter.
I måndags var det vår.
Igår var det vår nästan hela dagen.
Igår kväll kom det vinter igen.
Idag är det vinter. Idag snöar det till och med.
Behöver jag säga att jag längtar tills vädret blir stadigt och då av sol?

Om 2½ timme ska jag äntligen få träna med Ida och Mark igen, evigheter sedan sist. Ååh vad trevligt det ska bli :D

På fredag kommer mamma och pappa. Det ska bli minst lika trevligt! 

Idag fyller både Lönner och Lollo år, och de firar ordentligt så jag är glad för deras skull, för den som vill anteckna vill säga :)
 

Ny tid, nya tag

Klockan är efter 18.00. Den officiella kvällstiden. Efter 1½ timmes gym har jag nya krafter och nya tag. Ny energi helt enkelt. Ikväll blir det film med mys och godis.

Imorgon börjar skolan. Jag har valt rätt yrke och jag bara väntar tills jag är färdigutbildad.

Fredagsmys

Fick en helt otroligt optimal start på morgonen idag.
Vaknade av att Nicke stängde av sin klocka, låg och mornade mig, han var ute och sprang. Precis innan han kom in började jag med frukosten. Det blev en lång frukost, många kramar och många pussar emellanåt. Bra musik och han gjorde ett fint konstaterande. Abbas "lay all your love on me" stämmer på hur vi träffades. Jag instämde.

Don't go wasting your emotion, lay all your love on me
A little small talk, a smile and baby I was stuck


Och så vidare och så vidare.... Ja, morgonen var helt enkelt superperfekt!

Därefter bestämde jag mig för att vara en perfekt student och plugga hela dagen. Hittills har jag läst bloggar, kollat facebook och ett avsnitt av glamourama. Så njae, studier har det inte blivit. Och hade tänkt träna vid 11. Klockan är 10 i 11 nu och eftersom jag ännu inte börjat plugga är det snarare dags att göra det för att sedan, om jag hinner, gå och träna. Ska börja kl 17.00. Jag har valt rätt! Jag trivs som fisken i vattnet och handen i handsken.

Fick veta vad jag ska få i födelsedagspresent av Nicke igår. Lite planering var nödvändigt så han ville veta om de skulle funka. Fre 19 ska vi åka till hemavan för en underbart mysig weekend. Jag som trodde att jag inte skulle få åka fler skidor denna vinter hade fel. Så himla underbart ska det bli. Fast egentligen har jag glömt av presenten tills jag fyller år...

Minusgrader

På 44 år har det aldrig varit kallt i lika lång tid som det har varit denna vinter i Umeå.
Vår är det enligt SMHI då medeltemperaturen är mellan 0 och +10 grader under en 7 dagars period.

I Malmö är det enligt tv4-nyheterna vår nu.
I Umeå är det fortfarande minusgrader. För tillfället omkring -8.

Det är med andra ord inte vår.

Bara så ni vet, mina kära små vänner.


RSS 2.0