Pretty good to be honest

Nu är det ganska bra igen. Ganska väldigt bra faktiskt. Känslan av klumpen i magen förra söndagen är faktiskt borta. Det var dessutom inga som helst problem i måndags, så må hända att den va lite i onödan.

Igår lånade jag och tre till Christians bil, hyrde en släpkärra och sen åkte vi och hämtade min och Nickes soffa. Nu står den här jämte i två jättepaket, jag väntar på att Nicke ska sluta så vi kan bygga ihop den. Det ska bli så mysigt att ha en soffa, kunna krypa ihop tätt intill varandra, titta på film, och mysa med varandra. Att sitta i varsin fåtölj är inte ens hälften så trevligt faktiskt.
Nu ska jag ta och baka kladdkakemuffins. Har ingen tårtform så får bli i muffinsformarna istället, gott ska det bli.
Har velat baka det i två veckor, men har varit riktigt flitig med träningen och gått sent i skolan, så det har inte blivit så. Men idag är det lördag. Så då blir det så! Tillsammans med Winnerbäcks nya skiva kan det inte bli bättre!
 Tanken är inte att den ska se ut som denhär kladdkakan som åkte ner i vasken en gång för längesedan när jag och Sara bakade.

Kvällen följdes av pizzabuffé, för 50 kr fick man äta huuuuur många slizar som helst, och det var god pizza också. Därefter gick vi till Allstars, tittade på hockeyn och festade loss. Och vi hade inte alls tänkt att gå ut, så det var väl därför det var så lyckat. Och just därför det köptes aningens för många cider och vinglas.
Kvällen var dock trevligt, och inte förräns lamporna abrupt tändes i taket var det dags att gå hem (det vill säga redan kl 2 här i Umeå)

Som sagt, ikväll blir det soffmontering. Och så kanske Nickes kompisar kommer hit så ska vi göra hembakad pizza, spela tv-spel och kolla hockeyn. Om jag har piggnat till och samlat ork så kommer jag dessutom gå ut. Vi får väl se hur det blir med den saken efter gårdagen. Min kropp är inte byggd för giftet alkohol.



Du är min vän i livet
när jag ser kvällen brinna upp
ser sommaren blir höst
en enda sak är givet
du bär min luft
i ditt bröst
Vi är två hjärtan 
på samma gång


Kommentarer
Postat av: NickePicke

vlket udnerbart inläg älskling ikväll blir detju mys med film å allt som ränas intill det. goa bullarhar vi baat idag oxå! jag jobbar å sliter å vi kanske kn ha några kronor öer till mysigasaker iblad, typ ny tv, hemmabiosystem och en bil :D



Kyssar <3

2009-10-04 @ 21:48:54
URL: http://nickenyfikens.webblogg.se/
Postat av: E

Ååh vad du skriver knäppt darling. Du får börja korrekturläsa ;) Äsch köp du dig din bil och sådär, jag lever fattigt studentliv jag. ;) PUSS

2009-10-07 @ 17:22:40
URL: http://flodhastens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0