The night

Fokusera Erica, fokusera på kvällen, den kommer bli grymt skoj!
Jag ser fram emot den, svinamycket!
Nu ska jag duscha och sedan packa för Riksgränsen för att sedan "packa" för ikväll och imon.

Tears in heaven

Dagisjobb innebär att torka massa tårar och snor. Och att sätta på ett plåster eller blåsa lite. Då blir allt bra.
Så när jag kommer hem, kommer jag på att det är valborg, jag kommer på vad valborg förra året innebar, då tränger mina tårar på. De tränger på, men de kommer inte ut, jag har blivit starkare, det känns lite mer avlägset nu, tårarna kan hållas inne. Här hade det inte funnits någon fröken som torkar bort dom. Eller sätter plåster på för den delen heller. Det finns inte ens någon som säger åt mig att jag är dum i huvudet som tänker så långt tillbaks.

Fuck, it hurts and it´s meaningless...

Blogs

Att följa en blogg med en 1,5-åring som man inte vet kommer överleva sin svåra cancer får nog många till att tänka efter. Vi ska inte ta livet för givet, det finns så många oskyldiga små barn såväl som vuxna som drabbas utan att kunna bli friska.
Tänk att se sin älskade tyna bort för att så småningom få besked om att cancern vunnit. Tänk att se sitt barn.
Och det värsta av allt måste nog vara när barnet inte ens får vård hemma. Vi har under det senaste året haft två i släkten som varit svårt sjuka. Båda har fått precis den vården de behövt (så vitt jag vet iaf) och på de ställena där möjligheten till detta varit störst och i slutskedet när ingenting mer fanns att göra, där de själva viljat. Ett barn som inte ens fyllt två borde om någon ha möjlighet att få vård hemma, för att i största möjliga mån göra det så enkelt för föräldrarna som möjligt att fylla upp barnets sista tid av lycka.
Nää, arg blir jag, riktigt arg ! ! !

Nu ska jag cykla till jobbet, till hemtjänsten, där vi minsann far runt och tar hand om folk, fast klart, de är ju över 18 och berättigade hemsjukvård.


Yesterday was perfect

Igår var en helt perfekt dag. Vaknade med älsklingen, upp till tåget, hem, plocka iordning, sätta upp kort, datorn.. Sen kom det riktiga bra.
Jag träffade Anna och vi åkte in till stan. Inne i stan ringde vi Sandra och därefter mötte vi upp henne.
Till saken hör att jag, Anna och Sandra var en helt oslagbar trio i de unga tonåren. Inga hinder var för stora för mongobarnen.
Vi provade nya saker och vi umgicks mycket. Vi körde runt på våra moppar och var störtcoola.
Vi körde till McDonald´s kl 12 på natten och köpte glass, vi tog kort, vi gick på fester.
Vi levde livet.
Numera träffas vi inte särskilt ofta. Särskilt inte Sandra och jag. Men när vi väl träffas känns det nästan som att ingen tid har förflutit. De är samma människor, samma personer och minnena vi har är till stor del oslagbara.
Igår köpte vi mjukisoveraller för 100 kr på Intersport, vi provade dem t.o.m i samma omklädningsrum.
Då slog det mig att jag och Sandra en gång klev ner i ett par byxor på Lindex, var och en i varje byxben. Vi hade ett hysteriskt roligt kort på detta, tyvärr vet jag inte vart det är numera.
 Jag vågar påstå att vi mongobarn var bäst!


Mitt dåliga humör har nu fått en förklaring. Den stavas PMS och lite understimulans. Jag är inte van vid humörsvängningar i samband med mensen, det har nog stor del i att jag inte kom på detta. Det var efter diverse utbrott på mor min för att sedan glatt säga att hon var världens bästa för att sedan återvända till att jag var chokladsugen som hon frågade om jag skulle ha mens. Och jo visst, jag råkar ju ha det. Tyvärr! Så jag ber om ursäkt för mitt bistra inlägg nedan.
Nu har jag fått träna av mig, och pratat med mamma, tittar på kroatien med pappa och beställt choklad av Nicke när han kommer. Så livet är lite ljusare nu.


Varje morgon har vi en möjlighet att börja om och

reparera gårdagens misstag - tidvattnet sopar varje dag stranden ren på nytt.
Edward Bond


When I´m bored, I eat

Fy fan vilken långtråkig, seg och överjävlig dag. Typ.
Jag gick upp med Niclas, åt frukost, borsta tänderna, hade fortfarande inte fått något jobb, kröp ner i sängen o titta på gamla tvprogram via datorn, fortfarande inget jobb, åt en lussekatt o drack te, tittar lite till, sjukhuset, lyxfällan, fråga olle... Klockan är bara två och jag är fruktansvärt uttråkad.
Det är nackdelen med timanställning, vissa dagar får man inget jobb. Niclas ringde iaf och det hör inte till vanligheten så på söndag ska jag stå och dela ut reklamblad för intersport. Troligen tillsammans med Michaela. 100% ob är ju inte direkt fel och så 5 timmar. Blir nästan 1000 kr, gött!
En annan nackdel när man inte får jobb, det är att man äter, fastän man inte gör något. Jag har ätit lussekatt, fem saltlakritsbitar och nu ska jag ner och äta en knäckemacka.
Ju tråkigare jag har, ju mer äter jag, tyvärr!
Fast jag tränade dubbelt igår och ska träna ikväll, så är lite värd det iaf. Lite.
Imon är Niclas ledig, kan väl gissa att jag får jobb då, bara för att jag hade haft sällskap annars.

Helgen är fullspäckad. Fredagkväll är tjejkväll, mys och trevligheter. På lördag ska jag vara dörrvakt, om inte niclas är ute och vimsar. Ska bara få jobb resten utav veckan först. Helger är alltid trevliga :)

Give me

Ge mig en snabbvärkande ipren, eller ibumetin för den delen. Jag har huvudvärk, mensvärk och halsont. Jag är seg i kroppen och har tagit ibumetin men den hjälper inte. Magen börjar släppa med huvudet dunkar!

Igår bjöd Nickes farmor familjen på restaurang. Jag räknas numera in i den sa hon så jag fick följa med. Tre-rätters och supergott. Nickes mormor, morfar och Ragnas kompis var med också. Toppenbra verkligen, åsidan heter restaurangen i Kba och den är verkligen rekomenderbar!

Anna kommer om en stund och min tvätt är fortfarande inte upphängd, min rum är stökigare än stökigast och jag sitter bara o slappar o msn:ar och gör inget direkt vettigt. Dags att ändra på det nu!

Optimisten ser en möjlighet i varje problem.
Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet.


When it´s time to say goodbye

Jag sa hejdå till Niclas innan. Eftersom han ska på ledarkurs fick han åka hem idag, vi åker hem på lördag.
Från det att han kom i fredagskväll tills idag kl 15.20 har jag haft helt underbara dagar. Han måste vara den bästa i världen.
Nu kan han åka skidor också vilket ger extra mycket pluspoäng.
Tillsammans med honom uppstår en känsla, en tillfredsställelse som jag inte upplever med många andra människor. Det är få jag kan vara mig själv med i samma utsträckning som tillsammans med honom. Min familj. Och han.
När man tänker efter är det läskigt.
Så länge det är såhär bra så känns det som ett underbart förhållande, en perfekt tillvaro i mitt liv. Men tänk om det någon dag totalkraschar? Och vi bryter kontakten? Vad händer med mig då?
Hur vettigt är det egentligen att släppa så helt på alla murar jag byggt upp sen förra våren. Ju längre tiden går, ju mer låter jag murarna falla, jag tillåter mina känslor att stiga till flera hundra grader. Och det är väl bra, eftersom vårat förhållande är så perfekt.
Men varje gång jag ska säga hej då till honom, så tänker jag framåt, till den 13:e juni när jag kommer stå på Landvetter och veta att jag inte kommer återse honom förrän i september. Veta att flera månader ligger imellan och tanken att inte veta riktigt hur jag ska hantera den långa ensamheten. Fast det alltid är en tvåsamhet iaf. Långdistansförhållanden har aldrig varit riktigt min grej. Niclas säger att jag inte ska tänka på det nu, och att det kommer hålla trots att han är over there och jag här. Han säger att det är gjort för att vara vi och att han inte tänker överge det i första taget.
Jag får väl tro på honom, men när jag sa hej då idag och syns på lördag så var det nästan så jag fick ont i magen, en klump i halsen och tårar i ögonen bara utav tanken på att en dag stå och säga så inför ett tre månader långt uppehåll.

 Första kvällen gick vi guidepromenad

 Och första skiddan såg han lite nervös ut

 Backen första dagen var riktigt brant! Skidskolebacken även kallad!

Do you believe in miracles?

Stora staden göteborg snart för shopping i regnet, gott!
Jag har fortfarande inte riktigt packat dock:P

Listdax:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att träffa mina gymnasiekompisar
Vad gjorde du kl 08 imorse: Låg och kramade Niclas och grämde mig för att gå upp och klia på mina ben

Vad gjorde du för 15 min sedan: Dammsög nedervårningen

Det sista du sa högt: Vi syns imon, puss puss, till mamma i telefon

Det senaste någon sa till dig: pusspuss typ

Vad har du druckit idag: Juice, mjölk o kolsyrat vatten

Vad var det senaste du åt: Mackor

Vad var det senaste du köpte: En skjorta igår och ansiktscreme

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Regnigt :@

Godaste glassmaken:  CHOKLAD :D

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Mjo 

Sover du tungt: Nä inte så

Drömmer du mardrömmar: Ja, ibland, och det är läskigt! 

Trivs du med ditt jobb: Jodå, det är mysigt

Favoritklädsel: Legings o något soft eller fint till. Skönt men snyggt!

Favoritlåt just nu: Melissa Horn-Hanna

Vad ser du om du tittar till höger:  Ett stökigt skrivbord (mitt) och min dörr.

Vad gör dig glad just nu: Att snart åka till stan o träffa Marie, att jag får åka till sälen imon och att Niclas ska med.

Vad ska du göra härnäst: Packa eller fixa mig iordning 

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Glad

Favoritgodis: Choklad o saltlakrits

Kläder just nu: Nattlinne o jeans, kom inte så långt i påklädningen ^_^

Sommarplaner: Jobba, vara med kompisar, sakna niclas och kroatien

Hur många kuddar sover du med:  Sover med en, niclas en och så två till som man aldrig vet vart man ska ha

Spelar du något instrument: Nää, men har spelat blockflöjt

Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Att ingen jag känner dör!

Är du kittlig: Jaa!

Snarkar du: Nej, möjligtvis lite om jag är förkyld

Stjärntecken: Fiskarna

Äckligaste insekten: Myggor (eller iaf betten) och kackerlackor, fast de är väl iofs ingen insekt

Längtar du mest efter just nu: Skidor eller sol och värme.  


Fat legs

Mina ben är feta som fan.
Åtminstone om man ställer dem i propotion till midjan.
Jag väljer att tro att det beror på att jag spelar hockey, det kan ju vara muskler.
Eller så är det helt enkelt så att feta lår ligger i släkten. Irriterande är det iaf!
Dessutom svankar jag.
Titta bara på bilden, byxorna är hur stora som helst där bak, och då ska ni veta hur tighta dom är över låren. Gash! :@
Det är allt tur att det inte spelar någon roll när man ska träffa gamla klasskompisar som sett en i allt från mjukisar till balklänning. Jag behöver ett skärp, men har inget snyggt! Jag vill ha ett rött!
Ska köpa nya jeans efter fikan!Update: Bara så ni vet ska jag inte köpa nya jeans bara för att dehär råkar vara stora i svanken, utan jag behöver faktiskt ett par nya, mörka men inte svarta.

Everything without my plan

Mina rubriker på engelska kanske inte alltid stavas rätt, men ibland iaf.
Jag skulle packa, och för att packa skriva en packningslista.
I min packningslistbok  hittade jag dethär. Kan man bli annat än glad? <3


To be or not be sick

Idag känner jag mig krasslig.
Inte sådär att jag har feber och är förkyld.
Nej, jag mår illa, och att må illa är det värsta jag vet.
Så länge jag ligger i min säng går det bra, men när jag reser mig upp känns det som att maginnehållet åker upp o ner. Ändå har jag inte ätit sen 16.00 igår, såvet inte vilket maginnehåll. Intressant fakta tänkte jag bara. Hade jag inte varit så djävulskt rädd för att spy hade jag nog gjort det för längesedan. Men nu är jag rädd, något så inni norden, så jag håller mig stilla i sängen.
Ska in och träna med Pierre vid 14.30, kan dock inte riktigt bestämma mig för om det är så smart. Sedan ska jag/vi fika med Ida vid 16.30 och det ska jag iaf göra. För hon har flyttat till Lund nu, så inte igår man såg henne. Efter det ska jag hem till Niclas, vi ska packa till sälen.
Undrar hur länge mitt tålamod räcker, det beror nog på hur snabbt han lär sig, eller åtminstone hur mycket han försöker. Annars parkerar vi på afterskin.

Igår höll Niclas skridskopass med Kings 97:or, hell vad han är duktig min älskling! Petri var med där också från Planet hockey, ruskigt bra han också. Tillsammans var de helt oslagbara. Men det var efter skridskopasset jag började må illa. Eller under det. Och efteråt kändes det som att jag skulle svimma o spy på samma gång. Så istället för att åka till Niclas för våran planerade myskväll körde han hem mig så duschade jag själv och kröp ihop i min säng. Men det funkade det med. Fast jag mår fortfarande lite illa, och känner mig fortfarande svimaktig. Inte så bra.
Kanske får gymma imon istället och packa idag. I will figure it out.

Det mest meningslösa blogginlägget någonsin skulle jag tro.


Disney

Disneys låtar är så himla bäst om ni frågar mig. De har så mycket som många andra låtar saknar. Man kan lyssna på dem från det att man föds tills man dör. Ständigt hittar man dolda budskap i texterna. Fina budskap. Särskilt i låtarna från Lejonkungen.

Nu ska jag cykla till jobbet, inget vidare idag alls, känner inte för det. Nyss badat och så sminka jag mig lite och det blev helt sinnessjukt dåligt.. Inte för att det har med min olust till jobb att göra iofs.
Efter jobbet blir det nog att vara med Niclas o Daniel, kanske någon mer. Daniel hade iaf frågat Niclas om dom eventuellt skulle kolla annies lägenhet, men jag jobbar ju till 22 så dit lär inte jag komma. Och känner jag dem rätt blir det nog ingen annies lägenhet, kanske lite filmtittande eller tv-spelande på sin höjd.

Slemmigt men mättande, tack för mig :)


Never ever

Aldrig någonsin att jag ska cykla hem utan vantar igen. Trots en värmande röst i telefonen på hemvägen höll jag på att förfrysa, trots solskenet under dagen var kvällen inte varm som en sommarkväll utan snarare ruskigt kall, som en vinternatt.
Väl hemma fortsatte jag prata med Niclas, välte ut en hel sockerskål när jag skulle ta fram mitt älsklingste, la på med niclas, damsög upp sockret, drack te, niclas ringde igen, kom på att jag var hungrig och åt sedan. Gott var det, jag var superhungrig!
Hade iofs ätit pytt i panna innan jobbet, men den mättade inte 6 timmar efteråt. Konstigt!

Var tvungen att starta datorn för att ta bort tillgängligheten för imorgon på BOU, skulle jobba i hemtjänsten vilket jag glömt bort, va ganska så turligt att de påminde mig om det.
När jag kom till jobbet idag hade jag inget schema, trots att jag var bokad, men fick jobba ändå när jag sa att jag ville det, pengarna behövs ju!
Men i alla fall så är min tillgänglighet borta nu, jag ligger i min varma sköna säng och ska kolla sex and the city.
Som för övrigt är nästa lika bra som OC. Men bara nästan.
Känns sjukt konstigt att ligga helt själv här. En sak är att sova vidare när Niclas åkt men sova en hel natt själv, läskigt o ensamt. Jag saknar hans närhet. Imon så, efter jobbet.

Idag bokade mor & far kroatien. Den 18/7 åker vi och tillbaks 8/8. helt underbart, jag längtar!
Campingen är superfin o lyxig, tittade på den innan idag. Stor pool, lång strand, hamn, supermarket, restauranger, tennisbana osv osv. Tennis är så superroligt på sommaren och jag och pappa ska ta med tennisracken.

Vilken besvikelse, jag har redan sett detta SATC-avsnitt :(
Men men jag ska iaf sova nu, eller titta på nåt annat!
Godnatt underbara värld <3

I need you now tonight,
I need you more than ever,
And if you only hold me tight
we'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
Cause we'll never be wrong...


You´re all I need

Jag och Niclas har bestämt oss för att flytta ihop..
Kommer jag in på polisskolan ska han flytta med, gör jag det inte ska vi flytta ihop i Kungsbacka.
Mysigt ska det bli!
Kvar återstår bara vad vi, var och en, anser är nödvändigt att ha i en första lägenhet.
Ekonomin lär ju inte vara den bästa, särskilt inte om jag ska plugga och därför bör man prioritera.
Niclas prioriterar hemmabiosystem! Av alla dess ting som finns vill han ha bra högtalare.
"Man bara måste ha det när man kollar film"
I mina ögon kan han inte vara riktig, det finns ju en himlans massa grejer som är nödvändigare!
Och en platt-tv. Men det har han redan. Min tjockistv får vi väl ställa nån annanstans. Om några år är den värd sitt ursprunliga värde för att den är antik. Så den ska minsann inte slängas.

Vi var i Ullared igår. När vi vet hur, var och när lägenheten blir så ska vi åka dit igen, handla massa bra grejer.
Typ som dressingblandaren, och de 1000 olika varianterna av kryddmalare.
Först ska han bara vara i USA i tre månader =/


RSS 2.0